Vliegtuigmaatschappijen die vliegen op Las Palmas/Gran Canaria
Vanaf Amsterdam, Rotterdam Eindhoven en Groningen vertrekken verschillende vliegmaatschappijen

Op www.skyscanner.net of download de app kan je vaak de goedkoopste ticket vinden. Deze checkt alle vliegmaatschappijen.

Wanneer je soms een beetje flexibel bent met aankomst en vertrek data kan je al voor een paar tientjes vliegen.

www.transavia.nl

www.easyjet.com/nl

www.ryanair.com

www.vueling.com

www.tui.nl/vliegtickets

www.corendon.com

Tip!
Klik niet specifieke data aan maar kijk in het maandoverzicht van een maatschappij. Wanneer je flexibel bent met een aankomst en vertrek dag, kan je vaak voor een zeer lage prijzen tickets boeken. Kijk vervolgens op onze boekingskalender of de periode vrij is en boek dan de tickets en het appartement. Je mag vaak gratis 10 kg handbagage meenemen (check hiervoor de regels van de maatschappij). Wanneer je de ruimbagage achterwege laat, kan je hierop ook flink besparen. Er is een wasmachine aanwezig in het appartement.

Drinkwater
Het beste kan je geen water drinken uit de kraan maar flessen water kopen in de supermarkt. Voor het gebouw staat een plasticcontainer zodat je het kan scheiden van het overige afval.

Openbaar vervoer
Er zijn zeer goede busverbindingen (Global) en brengen je snel en goedkoop naar alle plaatsen op het eiland. Een buskaartje kan je contant betalen bij de buschauffeur. Vanaf de luchthaven van Las Palmas ben je met de snelbus lijn 91 in 45 minuten in Puerto Rico. De prijs van het kaartje is in 2018 € 5,45. De bussen op de luchthaven zijn te vinden aan de overzijde rechts van de vertrekhallen.

Ook de taxi’s zijn op Gran Canaria zeer betaalbaar. Deze rijden over het hele eiland. Wil je liever niet lopen vanuit het centrum dan brengt de taxichauffeur je voor ongeveer € 3,00 weer naar het appartement. Deze kennen Appartementos Carolina dus dit is voldoende om aan te geven.

Auto huren
Uiteraard is het ook mogelijk om een auto te huren. Deze kan je via de vliegmaatschappij huren en staat dan voor je klaar bij de luchthaven. Uiteraard is het ook mogelijk om dit lokaal te doen. De auto kan je overigens gratis parkeren voor het appartement.

Route en adres
Hieronder vind je het adres van onze appartementen en de kaart waar het complex in Puerto Rico is gelegen gezien vanaf het busstation. De ene rode lijn geeft de weg aan, de andere van de trap, je komt dan middenin het winkelcentrum uit.

Appartementos Carolina
Av. de los Cardones 3
35130 PUERTO RICO
Gran Canaria

Telefoon: +31(0)6-20813502