Vanuit het zonnige Puerto Rico op Gran Canaria heten we je van harte welkom op onze website. Met jaarrond heerlijke temperaturen zowel in de zomer als in de winter de ideale bestemming voor een vakantie en/of te overwinteren. Puerto Rico is gelegen op het zuidelijkste puntje van het eiland 

Puerto Rico werd in het begin van de jaren 70 gebouwd aan de monding van een braakliggende barranco. Inmiddels heeft de bebouwing zich uitgebreid tot de twee naastgelegen rivierdalen. Het strand en de twee jachthavens, Puerto Base en Puerto Escala, zijn door een golfbreker beschermd tegen de krachtige stroming en de branding van de Atlantische Oceaan. Door de beschutte ligging is er vaak nauwelijks tot geen wind.

Vanuit de haven kan men vistochten ondernemen, walvis en dolfijnen tochten maken en met een veerpont reizen naar Anfi, Arguineguín en Puerto de Mogán. Verder begint in Puerto Rico een prachtig startpunt van een hikeroute door de bergen.

De appartementen zijn tegen de hellingen gebouwd dit geeft het plaatsje een bijzonder aanzicht ook zeker in de avonden.

Het grote winkelcentrum bruist van de gezelligheid met diverse winkels, restaurants en barretjes, ook zijn er diverse supermarkten.

Heerlijk actief, ontspannen en genieten jaarrond het is allemaal mogelijk in Puerto Rico!

 

 

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *